Örökbe fogadható kutyák

 

Rozmaring

Rozmaring vagyok, egy igazán elragadó és barátságos asszony. Kölykeimmel együtt tettek ki minket egy elhagyatott helyre, de gyorsan jött a segítség és egy igazán csodálatos családhoz csöppentünk, ahol nevelgettek és ápolgattak minket. Mostani ideiglenes befogadóim, - ahol az igazi szerelmet várom - is nagyon szeretnek és mindig mondják, hogy olyan kutyus vagyok akit élőben látni kell. igy tudok igazán szerelmet vallani bújásommal és hizelgésemmel együtt. 

Még több kép Rozmaringról >>

 

Bronkó

Bronkó vagyok, a televigyorkutya, 2 év körüli bull típusú kan kutya. Gyönyörűen kidolgozott testemre szinte minden más kutyus féltékeny. De nem csak a kutyák, még az emberek is gyönyörködnek bennem, hiszen szépségem mellé ajándékba egy örök évig tartó szeretetet is adok annak a szerencsés embernek, aki rám talál. 

Még több kép Broncóról >>

 

 Bruce

Bruce egy csodaszép Shar Pei kan kutyus. Sajnos eredeti gazdája nem becsülte meg, így egyesületünk gondozásába került. Most egy nagyon frankó ideiglenes befogadónál van, ahol sajátjukként szeretik. Nagyon értelmes, okos és barátságos kutya. Egy olyan gazdit keresünk részére, aki ismeri ezt a fajtát és tisztában van a fajta jellemzőivel. 

 

 

 Rinya


Rinya egyike annak a kis csapatnak, akit tagjaink pár napos koruk óta kézzel neveltek fel. Sajnos ezeket a csöppségeket valaki könnyű vérrel kitette egy székesfehérvári temető bejáratánál található szemetes kontínerbe pár naposan. Az sem kizárt, hogy inkább pár órásak lehettek a kisbabák. Szerencsére mind az öt picike túlélte a megrászkodtatást és mára csodaszép, erős gyerekekké cseperedtek, imáron készen az örökbe fogadásra és arra, hogy valakit szerethessenek!  

Még több kép Rinyáról  ->>

 Zeusz

 Zeusz

Zeusz a nevem. Nem! Ne aggódj, nem vagyok félelmetes, hiába is gondolnád azt. Ellenkezőleg: okos, inteligens és nagyon nyugodt 3 év körüli kan kutya vagyok. bár kinézetem más sugall és örülök neki hogy tisztelnek miatta, de az az igazság, hogy én is szoktam bújni és hizelegni, ja és akkora nyelveseket osztogatni hogy bárki megirigyelné. Szóval, ne félj új horizontokat felfedezni!! Ez nem az ami kilátszik ;) 

Még több kép Zeuszról  ->>

 

 Jóker

Jóker vagyok, hihetetlenűl jó fej. Találó nevemhez már csak csodálatos természetem párosul és természetesen még a fekete szépségem. Szeretek bohóckodni, futni, játszani, akár kicsi kutya vagy, akár nagy én biztosan hogy a te legjobb játszótársad leszek. 

Még több kép a Jókerről -->

 

  Tito bácsi

A pokolból jöttem, küzdöttem és nyertem. Hosszú volt az út, mellyet végigvittem, de itt vagyok veletek, virulok és  nevetek. Boldog, barátságos és nagyon életerős kan kutya vagyok. Imádom ha szeretnek és természetesen ezt viszonzom is, nagyon sok puszival, öleléssel és pacsival. Szeretem a nagy játékokat, az esti sétákat, a meleg kanapét - természetesen - és minen finomságot örömmel megeszek, amit elém teszel. 

Még több kép itt -->

 

 Roxy

 

Roxi egyike annak a kis csapatnak, akit tagjaink pár napos koruk óta kézzel neveltek fel. Sajnos ezeket a csöppségeket valaki könnyű vérrel kitette egy székesfehérvári temető bejáratánál található szemetes kontínerbe pár naposan. Az sem kizárt, hogy inkább pár órásak lehettek a kisbabák. Szerencsére mind az öt picike túlélte a megrászkodtatást és mára csodaszép, erős gyerekekké cseperedtek, imáron készen az örökbe fogadásra és arra, hogy valakit szerethessenek! 

Még több kép itt -->

 

 Ubul, Ulrich és Udó

A három tesó, akik szintén rossz körülmények közé születtek. Gazdáink magunkra hagyott minket sok más állattal együtt. nem volt mit ennünk, így sajnos rossz körülmények között voltunk képtelenek élni, de szerencsésen megmenekültünk. Már nagyok vagyunk, egészségesek és vidámak. Nyoma sincs annak a borzalomnak, amin átmentünk. Sok sok szeretetre vágyunk.

Még több kép a tesókról  -->

 

 Kóci

A göndöri - böndöri bundám olyan cuki és divatos.  Mindenki csodálni fog, ha velem sétálsz, hiszen újra bejön ez a frizura a divatba. Egy biztos: télen nem kell nagykabátba öltöztetned, én sohasem fázom. Nyáron pedig előszeretettel fetrengek a porban és a pocsojában, így megoldaom a divatos szerkót. Sőt ha beengedsz magad mellé az ágyba, szívesen hempergek veled akár ott is, ez mind csak rajtad múlik. 

Még több kép Kóciról ->>

 

 

 Selyem

 

Selyem - ejem, így becézgetnek. Bár mit is jelent foggggalmam sincs, de oké, én bele mentem. Az a nagy igazság, hogy annyira de annyira magamnak való vagyok! Vagy odaverődök egy hozzám színben és magasságban illő valakihez, vagy inkább egymagam bandázok ezen a nagy udvaron, ahol  most a Fema többi kedvencei vannak. Engem csak akkor érdekel a simi, ha kapok is mellé valami finomságot. Nem tudom meddig leszek itt, úgy elvagyok! Kiszolgálnak,becézgetnek és sokat labdázunk. Bár én nem szaladok a labda után, az nem nekem való. Inkább széttett lábakkal napozok a nyugágyon. Ennyi nekem is jár. 

 

Még több kép Selyemről ->>